Over opdrachten die niet doorgingen én leuke nieuwe werkzaamheden!

De sporttoernooien en evenementen gaan deze zomer niet door

Al jaren mag ik voor een klant brochures opmaken die verspreid worden door heel Europa. Sportbrochures van ruim 80 toernooien in ruim 13 landen, waaraan jaarlijks meer dan 8.000 teams uit 30 verschillende landen deelnemen.

Deze sporttoernooien gaan deze zomer niet door. Tot grote teleurstelling van duizenden kinderen en mijn klant. Voor mij betekent dit het verlies van een grote opdracht in de zomertijd wanneer het toch al rustig is. Heel jammer.

Ook bij andere klanten merk ik grote gevolgen.
Bij het ziekenhuis in Drachten konden een aantal afdelingen niet bezocht worden.

Als oplossing werden filmpjes opgenomen die oa via narrow casting aan de doelgroep getoond worden. Hierbij mocht ik het beeld- en geluidmateriaal bewerken zodat het eindresultaat er goed uit ziet en de doelgroep aanspreekt. Ik vind editen ook super leuk om te doen.
 

Daarom aan jullie de vraag:
Willen jullie in deze tijd als bedrijf ook meer of op een andere manier zichtbaar zijn?

Door bijvoorbeeld cursussen digitaal aanbieden, podcasts of video’s. Of maak je al wel video’s of podcasts maar vind je dat het allemaal nog wel wat gelikter kan? Denk aan tekst in beeld/ondertiteling, de eehhs er uitgeknipt, het geluid minder schel, het beeld mooi helder. Echt, je ziet het verschil.

Benieuwd naar wat ik op het gebied van editen te bieden heb? Neem gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!